Antik Placc

Antik Placc

2015. március 25. - Takáts Fábián

Kedves ismerőseim, műtárgyrajongó nem ismerőseim!

Üdvözöllek az Antik Placc c. blogon. Már régóta szerettem volna blogot indítani, de csak mostanra fogalmazódott meg bennem  az a számos gondolat, ötlet amit most szeretnék megosztani veletek egy régiségüzlet mindennapjaival kapcsolatban.

Január eleje óta van szerecsém, egy  "kicsiny" régiségboltban, vagy ha úgy tetszik galériában dolgozni. Az eltelt három hónap során szerencsére  kellő számú külföldi  turista, és nem idegen ajkú idelátogató  kereste fel e kicsiny üzletet. A jó idő megjövetelével szerencsére egyre többen tévednek be ide, japánok, németek, vagy éppen franciák, csak hogy lássanak belülről egy ilyen jellegű üzletet. A paletta széles, található itt sakkészlettől egészen korabeli fényképezőgépeken át a biedermeier stílusú  bútorokig  sok minden. Adok, veszek, és lehet, hogy egy napon boltvezető is leszek, de ez még a jövő zenéje.

Sokat tanultam a műtárgyakról, a vevőkkel való bánásmódról, az eladás fortélyairól, amelyről blogom, az Antik Placc is szólni fog.

 

 

 

 

   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiregiseg.blog.hu/api/trackback/id/tr397293907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása